Biološke čistilne naprave

Če se odločate za nakup nove čistilne naprave, potem obiščite spletno stran www.ekohit.si/cistilne-naprave/, tu vam bodo te podrobno predstavili in vam ponudili svojo veliko ponudbo.

čistilne naprave

Ko izbirate čistilno napravo, je pomembno da upoštevate več nasvetov. Torej velikost svoje nove čistilne naprave izberete glede na število oseb v določenemu stanovanju. Čistilno napravo postavite na mesto, ki ima do 15 m možnosti iztoka tam očiščene vode. Reaktor vaše nove čistilne naprave mora biti stabilen in kompakten, najboljše pa je, da je ta narejen iz enega kosa. To vam pa bo omogočilo popolno vodotesnost, s svojo povoznostjo do 1500 kg brez kakšnega betoniranja. Pomembno je pa tudi, da ta v sami posodi nima električnih komponentov in da je njeno čiščenje odpadne vode zelo učinkovito torej do kar 99%. Pri nakupu svoje čistilne naprave, pa boste dobili tudi možnost garancije do kar 50 let, to seveda pomeni večjo varnost nakupa in subvencioniranje s strani naše države. Vsekakor pa imajo v tej trgovini vse čistilne naprave po zelo ugodnih cenah, ne glede na samo kvaliteto te naprave. Torej vse te nasvete, ki smo vam jih tu povedali imajo njihove naprave, te pa tudi delujejo po SBR tehnologiji – Mikro Solido, te pa so danes najbolj prodane naprave na svetu.

Čistilne naprave, ki delujejo po tej SBR Mikro Solido tehnologiji so v uporabi že kar 25 let, kar je za tehnologijo zares ogromno časa, njihov dolgoten obstoj vam pove, da so ta zares izjemna. Pri teh čistilnih naprava obdelava vode poteka samo v eni komori in vam s svojim 24 urnim čistilnim ciklom zagotovi zelo visoko učinkovitost čiščenja, namreč tudi do 99% čistoče. Ta čistilna naprava deluje zanesljivo in popolnoma preprosto. Ta postopek pa opravlja popolnoma brez slabega vonja, saj ta naprava odpadno vodo aktivira s kisikom, že takoj ko ta priteče v reaktor posode. Nekatere od teh naprav imajo dva prekata, tu pa je razlika v tem, da se prvi uporablja kot usedalnik.