cenik zobozdravstvenih storitev

Cenik zobozdravstvenih storitev se od ordinacije do ordinacije po Sloveniji razlikuje. Preverite cenik preden se odločite za izvajalca saj so cene precej različne. V zobozdravstvenih ordinacijah LuxDental vsakega pacienta obravnavajo individualno in stremijo k temu, da pacient ni samo številka. Cenik zobozdravstvenih storitev vam podajo na podlagi vašega obiska v njihovo ordinaciji. Svetujejo, da se naročite na prvi pregled, ki je za vas brezplačen in brez obveznosti. Priporočljivo je, da s seboj prinesete rentgensko sliko ortopan, ki ni starejša od dveh let. Če slike nimate, lahko slikanje opravite pri njih.

 cenik zobozdravstvenih storitev

Zobozdravnik vam bo na podlagi pregleda, pogovora in rentgenskega posnetka, pripravil načrt zdravljenja in vam predstavil vse možne rešitve. Pri pripravi načrta za zdravljenje vam vedno ponudijo več možnosti zdravljenja, ki vam jih podrobno razložijo in odgovorijo na vsa morebitna vprašanja. Zavedajo se, da cenik zobozdravstvenih storitev odigra zelo pomemben faktor, saj je cena pomembna stvar.

Poleg tega je pomembno, da ste seznanjeni z načrtom zdravljenja, da se z njim strinjate in, da veste, kaj lahko pričakujete med terapijo in po končani terapiji. Vsak posameznik prejme cenik v obliki predračuna, ki je prilagojen vašim individualnim zmožnostim in potrebam.

Cenik zobozdravstvenih storitev Ljubljana, Krško in Maribor se v LuxDentalu med seboj ne razlikujejo. Storitve se seveda razlikujejo v ceni. V ortodontiji se cenik razlikuje v vrsti zobnih aparatov. Pri protetiki se srečamo z veliko vrst različnega materiala – glede na to se razlikuje tudi njihov cenik. Tudi implantologija ima svoj cenik, saj je odvisno, koliko vsadkov želimo.

Njihov cenik zobozdravstvenih storitev vključuje tudi konzervativne posege. Konzervativni posegi so: menjava dotrajanih zalivk, menjava amalgamskih zalivk, odstranitev kariesa in izdelava bele kompozitne zalivke, zdravljenje granuloma, pomoč pri izbitem zobu.

Ustna higiena je za naše zdravje ključna vsakodnevna rutina, z redno in pravilno ustno higieno preprečimo bolezni zob. Cenik zobozdravstvenih storitev vam nudi številne možnosti oblik plačil. Plačila preko kreditnih kartic na obroke. Na določene storitve vam nudijo tudi garancijo.