Darila po meri vašega podjetja

Priložnosti za obdarovanje se pojavljajo povsod. Rojstvo otroka, rojstni dnevi, dan žena, materinski dan, velika noč, božič in novo leto. Vse to so le eni izmed najbolj priljubljenih dni, ko obdarujemo svoje najdražje. Tudi v poslovnem svetu predstavljajo poslovna darila pomembno mesto tako za promocijo podjetja oziroma blagovne znamke kot tudi utrjevanje poslovnih stikov.

Kakšna darila iskati?

Materialistična naravnanost družbe je pripeljala do tega, da se darilom dodaja vse večji pomen. Pri tem ni dovolj zgolj nekaj podariti, pač pa je potrebno pri izbiri darila upoštevati tudi želje obdarovanca, predvsem pa izbrati darila, ki so nekaj posebnega, nekaj drugačnega. Samo to nas namreč v poplavi daril dvigne iz množice. In prav izstopati je nekaj, kar si ko izbiramo poslovna darila tudi želimo.

 

darila

 

Med tradicionalna promocijska darila zagotovo sodijo (personalizirane) skodelice, krožniki, antistresne žogice, obeski za ključe ter pisarniški materiali na katere natisnete svoj logotip. Kako izstopiti iz okvirjev? Med vse bolj priljubljena darila sodijo različne slaščice, ki se individualizirajo glede na vizijo in poslanstvo vašega podjetja. Niste ljubitelji sladkega? Ni težav! Odlična ideja za darila so lahko tudi pijače. Šampanjec, konjak, viski ali gin – izberite in prilagodite svoji blagovni znamki ali pa uporabnikom, ki bodo darilo prejeli.

Izjemno veliko pohval med uporabniki dobivajo tudi izdelki iz Slovenije, pri katerih vam vsebino cel prilagajajo glede na vaše želje. Osnova vseh pa seveda hrana.

Predvsem za ženske predstavnice lahko razmišljate v smeri daril za sprostitev, kjer zagotovo prednjačijo izdelki iz sivke. Prepričajte svoje partnerje z brisačko, solno kopeljo ali pa eteričnimi olji. Ker si vsi želimo življenja s čim manj stresa.

Ne glede na to, katero darilo boste za svoje poslovne partnerje izbrali, pa ne pozabite na promocijski del. Najbolje je, da s strokovno skupino, ki bo darila zagotovila, preverite tudi možnosti vezenja oziroma tiska. Ker je za uspeh ključno, da vaš logotip čim pogosteje vidijo vsi.