Atraktivni gumijasti tepihi za avto

Gumijasti tepihi za avto so najboljša izbira za to, da avto ostane čist in suh in da se pod ne uničuje, pa naj gre za starejši ali nov avto, sak ima rad urejenega neglede na vreme. V primeru, da se gumijasti tepihi za avto zamažejo, lahko celo z blatom ali podobno umazanijo, je gumijaste tepihe zaradi njihove posebne strukture lahko očistiti z vodo ali pod pritiskom, takrat se še najlepše do čistega operejo. Narejeni so tako, da so žlebovi speljani tako, da se umazanija in voda nabirata o robovih tepiha in se ne prelijejo na tla avta. Zato tepihe enostavno vzamete iz avta in jih stresete.

Kakovostni gumijasti tepihi za avto so narejeni iz kakovostne gume, ki se ne obrabi in vedno ostane enake oblike ter lepa, kot nova, le očistiti jo moramo. Ne nabirajo se mucki kot pri tekstilnih tepihih, ki sčasoma postanejo zbledeli, obrabljeni in grdi, so dejansko gumijasti tepihi za avto vedno lepi in atraktivni. Dizajn gumijastih tepihov sledi zadnjim smernicam oblikovanja, zato so na pogled zdelo lepi.

Izbirate lahko med različnimi dimenzijami in oblikami, predvsem morate vedeti, kakšen tip avta imate, saj se oblika tepihov od znamke do zmakne razlikujejo. Narejeni so tako, da pokrijejo pod pri vozniku in sovozniku ter tudi zadaj, kar ohranja avto čist in snažen.

Gumijasti tepihi za avto vam bodo res dolgo služili, saj so bolj kakovostni od tepihov narejenih iz drugih materialov. Cenovno so zelo ugodni, praktični, lepi, enostavni za čiščenje zato so najbolj ekonomična izbira. Imajo pa tudi pritrdilne čepe, zaradi katerih se tepihe lahko dobro pritrdi na pod, da ne drsijo in so tako med vožnjo povsem varni za voznika. Z lahkoto čepe odpnete ter tepihe očistite in jih namestite v eni potezi nazaj, kjer ostanejo trdno in zanesljivo neglede nato, kako divje boste vozili ali vstopal in izstopali iz vozila.