Pralna sredstva za higienično čisto perilo

Pralna sredstva za higienično čisto perilo

Pravilna higiena je ključnega pomena za zdrav in prijeten način življenja. Zagotovo ob vonju svežega perila tudi vas prevzame občutek domačnosti in topline. Ni slabšega občutka na svetu, kot je sveže oprano perilo, ki ne diši, ali pa so na njem še vedno prisotni trdovratni madeži. Ne samo, da perilo izgleda umazano, tudi vi se ne počutite najbolje. Če ste se odločili za pralni stroj Miele, ste pridobili najboljšo kakovost in učinkovitost. Za doseganje optimalnih rezultatov pa je pomembno tudi, kakšna pralna sredstva uporabljate. Za vzdrževanje dobre higiene in ohranjanje odličnega videza perila se odločite za Mielejeva pralna sredstva, ki bodo poskrbela za svežino, kot je še ne poznate.

 

Optimalna usklajenost pralnega sredstva in pralnega stroja

Pralna sredstva Miele vam zagotavljajo vedno popolne rezultate – odločite se za optimalno usklajenost pralnega sredstva in pralnega stroja. Sedaj lahko uživate v svežih vonjavah in brezhibno čistem perilu na vsakem koraku. Se bojite, da bo vaše belo perilo po večkratnih pranjih razbarvalo in posivelo? Uporabite učinkovito formulo UltraWhite, ki vam zaradi visoke vsebnosti aktivnega kisika zagotavlja optimalne rezultate pranja in sijoče belo perilo – kot bi bilo popolnoma novo. WoolCare vam pomaga zaščititi še tista najobčutljivejša vlakna – posebne negovalne sestavine preprečujejo kosmatenje vlaken in zaščitijo barvo ter material vašega najljubšega volnenega puloverja. Vsi vemo, da tudi pisano perilo po več pranjih pogosto zbledi in izgubi prvoten sijaj. S pralnim sredstvom UltraColor, kjer posebne zaščitne komponente in negovalne sestavine ohranijo barve sijoče, se to ne more zgoditi.

 

higiena

 

Od sedaj naprej perite perilo popolnoma brezskrbno. Če se veliko gibate v naravi ali opravljate domača dela okoli hiše (v vseh vremenskih razmerah), lahko za vzdrževanje pravilne higiene oblačil za dejavnosti na prostem uporabite posebno pralno sredstvo Outdoor ali impregnacijsko sredstvo, zaradi katerega bodo vlakna ohranila prožnost in zračnost. V Mielejevi ponudbi so na voljo tudi kapsule CapDosing, ki jih preprosto vstavite v prekat za mehčalec, pralni stroj Miele pa potem povsem avtomatsko v optimalnem trenutku dozira vsebino kapsul in pomaga doseči popolne rezultate v vseh situacijah. Za edinstven, svež in naraven vonj uporabite mehčalec Miele. Ne samo, da bo vaše perilo mehko in puhasto – sveže in prerojeno se boste počutili tudi vi.