Krema s čebeljim strupom

Zagotovo vas sama ideja kreme s čebeljim strupom preseneča in se vam mogoče ne zdi ravno najboljša. Mi vam predstavljamo kremo ApiLift, torej dnevna ali nočna krema s čebeljim strupom.

Krema ApiLift je narejena iz samo najboljših sestavin, ne vsebuje parabenov, natrijevega lauril sulfata (SLS), natrijevega lauril eter sulfata (SLES). Krema je bila 100% proizvedena v Italiji, ravno tako njene sestavine, za povrhu pa je tudi narejena brez testiranja na živalih torej posledičnega mučenja. Krema je bila testirana 30 dni na tridesetih prostovoljcih.

Glavne sestavine kreme Apilift ali krema s čebeljim strupom so Retinyl palmitat (odlično deluje proti gubam, izboljšuje diferenciacijo keratinocitov, uravnana delovanje lojnic in povečuje sintezo kolagena), Octyl methoxycinnamante (solarni filter), vitamin E (antioksidant, zavira proste radikale in ščiti kožo proti UV žarkom), pantenol (pospešuje celjenje, in vlaži kožo), Jojobino olje (ščiti, hrani in regenerira kožo) in seveda še čebelji strup. Ta je glavni in sicer spodbuja regeneracijo kože in pospeši sintezo elestana ter kolagena.

Krema s čebeljim strupom deluje izredno učinkovito, preprečuje nastanek gub in že nastale gladi. Z redni rabo boste preprečili znake staranja, ker krema spodbuja metabolizem celic, deluje antioksidativno in pospešuje tvorbo kolagena. Vaša koža bo vedno navlažena, negovana ter nahranjena, krema pa bo koži povrnila sijaj in čvrstost. Krema je primerna za vse tipe kože, razen če ste naravno blagoslovljeni s sijajom ter prožnostjo kože. Prve rezultate pa boste opazili že po koma desetih dneh, ampak če si želite dolgotrajne in maksimalne rezultate kremo uporabljajte dnevno.

Uporaba kreme je zelo preprosta, pred nanosom očistite in posušite obraz, nato pa jo samo vmasirajte v obraz. Te korake ponovite dnevno. In naj vas ne skrbi krema nima smrdečega vonja ampak ravno nasprotno, veliko strank pravi da je vonj zelo prijeten, saj jih spominja na med.

Zagotovimo pa vam tudi da čebele, iz katerih smo vzeli strup niso bile poškodovane ali pa celo ubite, saj nam današnja tehnologija to omogoča.