Lesena okna

Lesena okna vam bodo dala toplino, varnost, zdravje in trdnost. Zgodba o sodobnih oknih je kot zgodba, ki prehaja iz roda v rod z sodobno tehnologijo, ki jo danes plemenitijo. Nudili vam bodo najboljše rešitve, z vašimi željami, včeraj, danes, jutri se radi spominjajo in veselijo prihodnjih dogodkov. Veselite se z njihovimi visoko-kvalitetnimi okni, najmodernejšo tehnologijo z vrhunskimi naravnimi materiali njihovih naravnih lesenih oken. Lesena okna odlikuje topel, domač in sodoben izgled z izjemnim tesnjenjem. Prihranili boste energijo, zmanjšali koncentracijo cvetnega praha in trdih delcev, izognili pa se boste tudi tistemu glasnemu hrupu.

lesena okna

Lahko izbirate med Natur vrstami 68, 78, 92, z vrhunskim tesnjenjem in dvojnimi ali trojnimi okni, narejeni so iz naravnega  lesa. Lesena okna Solution imajo tri okna, izbirate lahko med vrstami 78,  ki imajo lep in naraven videz, 92 in 92 elegant, z vrhunskim tesnjenjem in dodatkom elegantnosti in modernosti. Lesena okna Supreme 92 natur, 92 concept, 92 solution odlikuje lep videz, modernost, z najboljšo tehnologijo, narejeni so iz treh oken in z vrhunskim tesnjenjem. Okna Elegant n68, 78 in 92 so nareje iz 2. ali 3. oken, ki so narejeni iz kakovostnih materialov, lepega in modernega videza, z najmodernejšo opremo.

Podjetje Štajerles Trade prodaja in vgrajuje vse vrste stavbnega pohištva narejenih iz kakovostnega lesa, in tudi PVC-ja. Prodajni program zajema materiale, ki se vgrajujejo v poslovne ali stanovanjske zgradbe in to že od tretje gradbene faze dalje. Pri njih lahko najdete lesena okna, pvc okna in strešna okna, vrata notranja ali zunanja, več vrst parketov, od lamelnih do gotovih, kjuke, okenske police, laminate, talne obloge, senčila, furnirje, itd.

Nudijo pa vam tudi večletno garancijo, hiter rok dobave, nudijo pa vam tudi brezplačno svetovanje, kjer bodo upoštevali vaše želje in izbrali pravo in najugodnejšo rešitev.

Ob nakupu jih lahko kontaktirate na njihovi spletni strani ali jih obiščite na njihovem naslovu. Najdete jih v Ptuju, Ljubljani v Podgorcih. Za dodatne informacije se obrnite na njihovo spletno stran.