Moški in ženski parfumi

Moški parfumi so zadnja leta postala nepogrešljiv modni dodatek za skoraj vsakega moškega. Seveda se moški nagibajo, da so parfumi narejeni predvsem za ženske, čeprav je dejstvo, da moški, ki lepo dušijo, so urejeni in to z parfumom sporočajo svetu. Moški imajo pri tem napačno mišljenje, ker mislijo, da pri nanosu izrazijo svojo ženstvenost, kar jim seveda ne ustreza. Z moškimi parfumi seveda ni nič narobe, ker njihove vonjave izražajo zemeljske tone, kar je povezano z možatostjo.

moski-in-zenski-parfumi

Pri tem, da želite v neki osebi vzbuditi samozavest in zaupanje, boste potrebovali vedeti kar veliko o tej osebi, ter da boste z vonjem, ki bo prišel mimo jo očarali. Tako se vas bo ta oseba najbolj zapomnila, na osebo pa boste z vašim vonjem naredili velik vtis. Ob nakupu moškega parfuma bodite pozorni, ker se ti delijo na cvetlične, orientalne, sveže, ter zemeljske. Pametno je, da v vsakem letnem času uporabljate različen parfum. Ob poletji bo prav prišel svež vonj, jeseni orietnalni, pozimi zemeljski, ter spomladi cvetlični parfumi. Seveda pa izberite tistega, ki je tej osebi najbolj všeč.

Seveda so ženske prevladale z nakupom parfumov, katere so vnesle v svojo vsakodnevno rutino. Ob nanosu na roke, ga nato še razmažejo, pri tem se ustvari toplota, ki lahko znatno spremenijo vonj. Vonj parfuma se lahko spremeni, tudi izniči, če so parfumi izpostavljeni preveč vlažnim ali temperaturnim pogojem. Med te sodi predvsem cvetlični, na katerega toplota vpliva tako, da se sprostijo kemične reakcije in z tem prej izgubi svoj vonj. Ko kupujete parfume, morate biti še posebej pozorni na marketinški trik, s katerim vam ponujajo več parfuma v večjih stekleničkah. Pri tem pa se zgodi, da ko ga boste začeli uporabljati, bo v stekleničko prišel kisik, s katerim bo parfum izgubil svoj vonj. Za naročila in dodatne informacije pa obiščite zgornjo spletno stran.