Notranja revizija Loris

Danes je v Sloveniji kar precej velikih podjetij, ki se ukvarjajo z različnimi dejavnostmi. Mogoče imate tudi v, ki sedaj to berete svoje podjetje, ki dobro posluje čez celo leto. Ampak včasih ne veš kako poslovati, kako vse skupaj poteka, zato treba v podjetju narediti en pregled. Revizija se temu reče, ko se naredi pregled podjetja. Za nekoga, ki ni v teh vodah, je to neka nova beseda. Ampak vsi, kateri imajo svoje podjetje to že poznajo. Nekaj si lahko preberete tudi na tej strani, kjer je ogromno o tem napisanega http://www.loris.si/

Notranja revizija je pravilno ime za podjetje, ki se ukvarja s to dejavnostjo. To ni nič povezano s kakšnimi policaji ali s kakšno inšpekcijo. To je samo en pregled podjetja, da vam lahko tudi na koncu pomagajo in svetujejo. Sami tega ne morete narediti, saj niste na tem področju usposobljeni, zato pa morate zaupat reviziji. Ko bo se pri vam v podjetju izvajala revizija vas na koncu ne bo nihče kaznoval, če se najdejo kakšne težave ali mogoče nepravilnosti. Kot sem omenila že oni vam samo pomagajo, da bo podjetje na koncu še bolje poslovalo.

revizija

revizija

Revizija ali pregled poslovnih knjig izvaja usposobljeno podjetje Loris, ki so res na tem področju samo usposobljeni. Oni vedo kaj morajo pregledat kako se vsega lotiti oziroma začeti. Vi ne rabite poleg sodelovati, edino, če vas prosijo za kakšne papirje ali kaj podobnega. Nič se bat, če vam se najavijo, da bodo prišli naredit revizijo podjetja. Če ste v teh vodah že dalj časa te sigurno veste kaj pomeni beseda revizija. Če pa ste podjetje pred kratkim odprli pa še boste vse zvedeli. To se ne izvaja vsako leto, pravi čas boste izvedeli kdaj in kako. Še enkrat vam priporočam, da si preberete na spletni strani, ki jo imate zgoraj kako in kaj se tukaj izvaja.