Plise zavese so odlična izbira za vsak dom

Tudi vi živite v strnjeni soseski, kjer lahko skozi okno vidite v sosednjo hišo? iščete načine, kako zakriti pogled v svojo hišo s sosedovega okna, a vam klasične zavese niso všeč? Moderni pliseji so lahko odlična rešitev, saj bodo zastrli (neželene) poglede sosedov, obenem pa se bodo s svojim modernim videzom odlično vklopili v vaše sodobno urejeno stanovanje.

Veliko ljudi, ki na novo gradijo hišo se odloči, da na oknih ne želijo imeti klasičnih zaves, saj se jim zdijo prestaromodne, ali pa menijo, da kvarijo sodobno opremljeno stanovanje. Če živite nekje na samotnem kraju, ali pa vsaj nekje, kjer sosedje ne morejo neposredno gledati skozi vaša okna, je to čisto v redu. Težava pa nastane takrat, ko živite v zelo gosto poseljenih vaseh ali mestih in so sosednje hiše od vašega okna oddaljene le kakšen meter ali dva. V tem primeru si verjetno ne želite, da bi vaš sosed kar naprej gledal v vaše stanovanje. In kaj vam preostane, če ne želite klasičnih zaves? Plise zavese! Plise zavese so odličen način zastiranja neželenih pogledov radovednih opazovalcev, obenem pa so tako moderno zasnovane, da se bodo brez problema zlile s še tako moderno opremljenim stanovanjem. Plise zavese so vam na voljo v najrazličnejših izvedbah, dimenzijah, z različnimi vzorci in barvnimi odtenki, zato smo prepričani, da boste zagotovo našli prave zase. Dobra stran plise zaves je tudi ta, da jih lahko namestite celo na strešna okna, njihova namestitev pa je možna tudi brez vrtanja. Čiščenje plise zaves pa je zelo enostavno – nekatera blaga so celo pralna, sicer pa jih zgolj obrišemo z vlažno krpo in to je to.

plise zavese

Preprečite radovednim sosedom, da bi gledali v vaše stanovanje.

Če tudi vi iščete načine, kako se zaščititi pred neželenimi pogledi radovednih sosedov ali mimoidočih, ki včasih povsem brez sramu strmijo v vaša okna in s tem v notranjost hiše, so plise zavese več kot odlična izbira. Odlično se vklopijo v vsak stil notranje opreme hiše, zato vas ne rabi skrbeti, da bi pogršale vaše stanovanje.