Talni sesalnik z vrečko

Čiščenje in sesanje zagotovo nista na vrhu lestvice vaših najljubših hišnih opravil. Vendar sta prav ti dve opravili ključni za red in čistočo, vse to pa pripomore k visoki kakovosti bivanja. Zato je toliko bolj pomembno, da si takšna neprijetna opravila čim bolj olajšate in poenostavite. Kako? Odgovor je enostaven. Talni sesalnik z vrečko Miele.

Enostavno in udobno do brezhibne čistoče

Pozabite na bolečine v križu, ki vas doletijo, ko se na vse načine trudite doseči vse prašne kotičke pod pohištvom. Pa tudi na nepotrebno izgubljanje živcev, ko se delci prahu na vaši najljubši preprogi nikakor nočejo ujeti v sesalno cev. Talni sesalniki Miele zajemajo tri kakovostne dele pribora, ki vam vsak na svoj način učinkovito pomagajo očistiti vse vrste talnih površin. To so nastavek za oblazinjeno pohištvo, ozki nastavek in sesalni čopič. Če so prašni delci resnično trdovratni, se lahko odločite za posebno funkcijo Boost, ki omogoča maksimalno sesalno moč za kratek čas. S stopnjo sesalne moči Boost ostane vaš sesalnik zelo varčen in obenem učinkovito odstrani trdovratno fino in grobo umazanijo. Fleksibilnost je še ena od lastnosti, ki odlikujejo tako sesalnike kot tudi samo znamko Miele. Teleskopska cev Comfort v ekskluzivnem Mielejevem dizajnu omogoča intuitivno podaljšanje na želeno višino, v kateri se zaskoči. Sesalnik torej prilagodite svoji višini. Z večjim premerom naraste tudi volumen toka zraka, kar dodatno pripomore k izjemnim rezultatom čiščenja.

talni-sesalnik-z-vrecko

Upoštevajte seveda, da so značilnosti opreme odvisne od modela. Mielejevi talni sesalniki se razlikujejo po velikosti in opremi, vendar prav vsak od njih nudi veliko mero učinkovitosti in prilagodljivosti. Izbirate lahko med večstopenjskim vrtljivim regulatorjem, upravljanjem z nožno tipko plus/minus in elektronskim upravljanjem na ročaju, ki je zmeraj v vašem vidnem polju. Vi pa se odločite za tisti talni sesalnik, ki vam najbolj ustreza.