Kaj ponuja tiskalnik nalepk Epson

Tiskalnik nalepk Epson tiska nalepke, namenjene uporabi v industriji. Gre za tehnološko dovršene tiskalnike, s katerimi lahko dosegamo nove nivoje tiskanja – več o dobrem tiskalniku nalepk na fiteh.si/tiskalnik-nalepk. Tiskalniki nalepk Epson so hitri in pri svojem delu izredno učinkoviti, kar je tudi razlog, da so široko zastopani. S temi zanesljivimi tiskalniki lahko uporabnik natisne kvalitetne in obstojne nalepke po meri, ki so uporabne v različnih industrijskih panogah. S tiskalniki Epson boste vedno dosegali le najvišje standarde.
tiskalnik nalepk
Prednosti uporabe industrijskih tiskalnikov
Glavna prednost, ki jo industrijski tiskalniki nalepk omogočajo je tiskanje na zahtevo. S to možnostjo je uporabniku omogočeno znatno zmanjšati stroške, ki nastanejo kot posledica prevelikih zalog, nastalega odpadnega materiala, zamud in izgub naročil. S pomočjo dobrega industrijskega tiskalnika pa lahko odgovorni nadzirajo celoten postopek tiska  in ga prilagajajo potrebam proizvodnje.
Pri podjetju Fiteh lahko posamezniki izbirajo med pestro ponudbo Epson tiskalnikov, in sicer med modeli Colorworks, ki se prilagodijo potrebam podjetja, ki tiskalnik nalepk kupuje. Omogočajo tisk na neskončni papir, tiskanje nalepk velikega formata, upravljati jih je mogoče celo na daljavo. Industrijski tiskalniki imajo vgrajene tudi odstranjevalnike in samodejne rezalnike.
Tiskalnik nalepk Epson uporablja programsko opremo, ki je enostavna za uporabo in zato uporabniku prijazna. Vendar pa enostavnost uporabe ne pomeni, da pri tem ne gre za zelo dovršeno in najnovejšo tehnologijo.Aplikacija, uporabljena pri Epson tiskalnikih je NiceLabel SE, ki omogoča avtomatske nastavitve, tako da se uporabnik izogne zamudnemu ročnemu konfiguriranju. Aplikacija Install Navi pa je tista, ki omogoča rokovanje s tiskalnikom tudi tistim, ki so popolnoma brez izkušenj s tovrstnimi aparati. Tiskalniki Colorworks se ponašajo še z eno odlično olajšavo pri uporabi – omrežni pripomočki Epson Network Utlilities, s katerimi lahko celotno upravljanje in nazdor tiskalnikov poteka iz ene same, osrednje lokacije.
Ne glede na to, v kateri industrijski panogi se nahajate, je izbira Epsonovih tiskalnikov nalepk prava izbira. Natisnete lahko vse od barvnih logotipov in fotografij, do nalepk s črtnimi kodami. Zahvaljujoč tehnologiji Micro Piezo boste namreč lahko tiskali prav vse, vaše nalepke pa bodo v vsakem trenutku dosegale vse predpisane standarde.