TV zvočniki za neverjetno filmsko dogodivščino

Za zares kakovosten zvok kot iz kino dvorane, potrebujete vrhunske TV zvočnike. Bose TV zvočniki so eni izmed najkvalitetnejših naprav za predvajanje zvoka na trgu. Bose je proizvajalec, ki na trgu slovi po moderno dizajniranih zvočnikih različnih vrst, ki svojim uporabnikom zagotavlja neverjeten zvok. Slednje dosegajo s skrbno zasnovo vsakega produkta, najnaprednejšo tehnologijo, vlaganjem v razvoj in dovršen dizajn. Zahvaljujoč neverjetni zmogljivosti njihovih produktov, so eni zmed bolj prodajanih tudi TV zvočniki, ki uporabnikom pričarajo neverjetno zvočno izkušnjo med gledanjem televizije – kot bi sedeli v sami kinodvorani. Privoščite si družaben filmski večer v družbi najboljših prijateljev ali ogled priljubljene serije v krogu svoje družine. Sliši se zabavno, kajne?

tv zvočniki

Eleganten videz in neverjetna kakovost zvoka

Eden izmed najbolj dovršenih tehnoloških izdelkov je zagotovo Hišni kino Bose Lifestyle® 600, 650 in SoundTouch 300, ki sta zasnovana za čim bolj enostavno uporabo. Vloženo je bilo zares veliko truda, da so sistemi za hišni kino čim bolj enostavni, obenem pa omogočajo vrhunsko prostorsko doživetje in kvaliteto zvoka kakršno pričakujete pri gledanju filmov, TV programov ali športnih tekem.

Poleg vrhunske kakovosti samega zvoka pa ne smemo pozabiti na vse dodatne funkcije, ki jih imajo TV zvočniki Bose. Tehnologija Unify za nastavljanje sistema in ADAPTiQ za  prilagoditev sistema akustiki prostora. Gre za nepogrešljivi dodatni prednosti, ki ne smeta manjkati v čisto nobenem domu, kjer nekaj dajo na dodelano tehnologijo. Vgrajeni sistem SoundTouch® omogoča predvajanje spletnih radijskih postaj, glasbenih servisov in glasbene knjižnice domačega računalnika preko vašega domačega Wi-Fi® omrežja in enostavno upravljanje s pomočjo SoundTouch aplikacije. Poleg naštetega pa je zvočnikom dodana še Bluetooth® povezava, ki omogoča, da si glasbo predvajate kar z vašega pametnega telefona, tablice ali druge Bluetooth® naprave.

Z Bose TV zvočniki boste v vaš dom pripeljali obilico zabave, dobre glasbe in nepozabnih filmskih trenutkov. Izkusite tudi vi dovršenost zvoka, od katerega se ne boste več želeli ločiti.