WC školjke za vse domove

Wc školjke so nujen element vsake kopalnice. Brez tega lahko, kar priznamo, da ne moremo. Vse bolj pogosteje pa se tudi poleg wc školjke uporablja in tudi nameščajo v kopalnice prav tako tudi pisoar. Kakršna wc školjka bo v vaši kopalnici je pa izbira odvisna od vas ali mnogih dejavnikov. Pomembno je namreč kakšno višino bo pisoar dosegel. Izbiramo lahko tudi med različnimi oblikami. Kje v kopalnici bo stal pisoar pa je v večini primerov odvisno od tega kjer imate postavljene tiste cevi. Poznamo namreč dve vrsti školjke in sicer takšno, ki je speljana v pod torej je tam odtočna cev. Obstajajo tudi wc školjke, ki so pritrjene na stene, saj to lahko storite samo če imate tam speljano odtočno cev.

wc školjka

Tudi za pisoarje je pomembno, da je odtočna cev speljana skozi stenoe. Pisoarji so zelo priročni saj so moški zelo navdušeni nad njimi, saj jim ni treba paziti, da česa ne umažejo. Za ženske pa je tudi super saj jim ni treba tako veliko čistiti za njimi. Wc školjke, kakor jih poznamo so tiste v klasičnih oblikah, speljane v tla. Ker pa je vse modernizira so čedalje bolj znane viseče školjke ter drugačne oblike, od pravokotnih, do polkrožnih ter okroglih.

So pa v izdelavi školjk vedno boljši, vendar še vedno so precej zadaj za Azijci. Delajo tako, da wc školjka pa je moderna, da bi že lahko skoraj potreboval navodila o uporabi. Splakovanja namesto bidejov, ogrevane deske, vgrajene zvočnike ter glasbe. Najprej si misliš, eh kua pa vse to rabiš, da bojo wc školjke uporabljene. Vendar ko se enkrat prepustiš azijskem wc-ju, je sedenje na naših klasičnih wc školjkah dolgočasno. Že to prednost imajo, da se vsakič usedeš in wc školjka je ogreta, si lahko prižgeš glasbo in si popolnoma sprosčen. Azijci so zelo zelo napredni, vendar jim tudi mi počasi počasi sledimo.