Že imate dvižna garažna vrata?

Že imate dvižna garažna vrata ali vašo garažo še vedno krasijo navadna vrata? Imate vedno težave ko spet pozabite kateri ključ je pravi za garažo in ko zapuščate garažo s polnimi rokami vrečk, pa morate še zakleniti garažna vrata? Nadležno kajne? Predstavljamo vam dvižna garažna vrata, ob katerih teh težav ne bo več. Ogledate si jih lahko na  www.adoor.si in izberete nova dvižna garažna vrata. Podjetje se že vrsto let ukvarja z izdelavo in prodajo garažnih vrat. Če ste se končno odločili za menjavo starih vrat na ključavnico, vam predlagamo dvižna garažna vrata.

dvižna garažna vrata

Precej pomembno je da ljudje vedo, da bodo dvižna garažna vrata zgledala lepo, saj se strokovnjaki potrudijo da vrata sovpadajo s izgledom hiše. Garažna vrata so po navadi precej velika, zato je pomembno da ne kvarijo videza hiše, temveč ga izboljšajo. Dvižna garažna vrata morajo biti varna – torej morajo imeti zapleten mehanizem da preprečimo kraje. Pri navadnih garažnih vratih na ključavnico tega žal ne moremo zagotoviti, medtem ko pri dvižnih vratih lahko vsaj otežimo delo tatu, oziroma mu preprečimo krajo. Kar pa je najbolj pomembno, da z dvižnimi vrati ne boste imeli velikih stroškov vzdrževanja in imajo zelo dolgo življenjsko dobo. Delujejo na daljinec, torej kot televizija. Če se bojite kaj se bo zgodilo, kadar zmanjka elektrike. Tudi za to imajo rešitev, saj imate tudi možnost ključa. Le malo moči bo potrebne da sami dvignete dvižna garažna vrata.

Pri izbiri novih garažnih vrat se lahko odločate med različnimi barvami in dizajni. Prednost takšnih vrat je tudi da toplotno dobro izolirajo in prispevajo k varnosti in stabilnosti. Dvižna garažna vrata se enostavno montirajo in prav tako renovirajo. In pa seveda izgled je skladen z vašimi željami iz z videzom vaše hiše. Ne bo izstopanj in po vrhu vsega bo še enostavna uporaba vrat, saj delujejo zgolj na pritisk na daljinec. Kaj še čakate, hitro naročiti nova dvižna garažna vrata.